Home Fudbal MAJKA JE PLAKALA KAD SAM IŠAO DA PREGOVARAM SA ZVEZDOM! Dmitrović: Rekao...

MAJKA JE PLAKALA KAD SAM IŠAO DA PREGOVARAM SA ZVEZDOM! Dmitrović: Rekao sam roditeljima – bežim ako me ne pustite na “Marakanu”!

29

Aktuelni golman španskog Eibara je otkrio da je neposredno pre dolaska u Beograd otkrio roditeljima da će pobeći od kuće ukoliko ga ne puste u Zvezdu.

Kad sam u pratnji roditelja otišao da pregovaram sa sportskim direktorom crveno-belih moja majka je sve vreme plakala. I pre toga znao da ću da završim na "Marakani". Želeo sam samo za Zvezdu da igram. Kazao sam roditeljima da ću pobeći od kuće ako me ne puste u Zvezdu. Bio je to moj san. Otac me je podržao, iako se suočio sa bolnim saznanjem da mu sin napušta porodicu sa 15 godina. Majka se potresla još više, njene reakcije bile su prirodne, želela je da naslednik odrasta uz nju, a ne u nekom drugom gradu – rekao je Dmitrović u opširom intervjuu za Mundo Deportivo.

STIŽE SRPSKA HOBOTNICA, RONALDU NEĆE BITI DOBRO! Dmitrović preti Portugalcima: Možemo do pobede, pokazali smo!

Golman reprezentacije Srbije, koji je briljirao u prijateljskom duelu protiv Nemačke, otkrio je da mu je sedmogodišnji boravak u Beogradu omoći da nauči šta je život jer ga je naterao da iskusi kako izgledaju kućni poslovi.

Napustio sam kuću kad mi je bilo 15 godina, u potrazi za ostvarenjem snova, usled želje da postanem profesionalni golman. Bio sam dete, daleko od doma, roditelja, što kompletno menja način života. Naučio sam da brinem o sebi, da perem veš, usisavam, jednom rečju da – odrastem – naveo je Dmitrović.

RONALDO? PROTIV NJEGA JE NAJLAKŠE! Dmitrović zna kako da zaustavi strašnog Kristijana!

On se osvrnuo i da činjenicu da nikada nije dobio šansu u prvom timu, što ga je navelo da se već u 21. godini otisne u inostranstvo.

Bila je to dobra odluka. Ne kažem da su se treneri koji su tad vodili Zvezdu ogrešili o mene, možda nisam bio dovoljno spreman za glavnu scenu – mada, iskreno, mislim da jesam – ali sam gledao ko je sve debitovao pre mene – rekao je Dmitrović.

(VIDEO) CRNI DMITROVIĆU, ŠTA URADI? Skrivio penal u 91, pa primio gol u 93. minutu!

Dobre odbrane u dresu reprezentacije i kluba naterale su španske novinare da ga pitaju kakvi su mu planovi za leto.

Ako budem odlazio iz Eibara, ponuda mora da bude baš dobra i za klub i za mene. Uostalom, mislim da ću teško naći klub poput sadašnjeg, u kome se tako komotno osećam i u kome mogu da branim na najvišem nivou – završio je Dmitrović.

Pratite nas na društvenim mrežama