Home Ostalo LUNA ĐOGANI OPET POTKAČILA KIJU KOCKAR: Odustala sam od knjige! Danas svako...

LUNA ĐOGANI OPET POTKAČILA KIJU KOCKAR: Odustala sam od knjige! Danas svako može da bude pisac

20

Ona je ovom izjavom ponovo potkačila ljutu suparnicu Kiju Kockar, koja ju je preduhitrila i prva objavila autobiografiju "Moj potpis".
Htela sam posle prve sezone "Zadruge" da napišem knjigu, bila sam fokusirana na to, ali sam na vreme odustala. Danas svako može da napiše knjigu! Bio bi me blam da je objavim – rekla je Luna za IDJ TV i dodala da je fanovi ubeđuju da se predomisli:
Traže mi da objavim knjigu, oni bi voleli i da ponovo uđem u rijaliti, celog života bi me gledali pred kamerama. A ja sada želim da se posvetim samo muzičkoj karijeri.

Pobednica "Zadruge 2" već je snimila dve pesme. Prvu, "Deveti krug pakla", posvetila je bivšem ljubavniku Slobi Radanoviću, a drugu, čiji naziv još nije poznat, sadašnjem dečku Marku Miljkoviću.
Druga numera je fokusirana na dan kada me je Marko ostavio pred samo finale "Zadruge". Puna je emocija, plakala sam kad sam je snimala. Svaki put kad čujem tu pesmu budem besna. Njemu je, naravno, baš ta numera favorit jer se radi o njemu – rekla je Luna, koja sa Markom trenutno uživa u Egiptu.

LUNA I MARKO POSTAJU DIZAJNERI! Otkrivamo u šta golupčići ulažu pare iz rijalitija

Pratite nas na društvenim mrežama