Home Ostalo SEKS U RIJALITIJU UMESTO ODRŽAVANJA REDA I MIRA! Uzorna policajka iz Londona...

SEKS U RIJALITIJU UMESTO ODRŽAVANJA REDA I MIRA! Uzorna policajka iz Londona otkrila svoju DIVLJU STRANU

29

Do skora uzorna policajka londonskog Skotland jarda Kafi Karim šokirala je svoje kolege i nadređene kada su je ugledali na drugoj strani sveta- u Nigeriji, i to ni manje ni više nego u rijalitiju.

Karimova (29) je uzela neplaćeno odsustvo iz policije, ne navodeći razloge, što joj je Skotland jard i odobrio. Međutim, zahvaljujući tabloidu San britanska javnost je saznala koji je pravi razlog.

Youtube printscreeen

Policajci sa kojima Karimova radi su bili zaprepašćeni kada su videli koleginicu pred kamerama, i njenu divlju stranu.

Malo je reći da su se iznenadili kada su je ugledali u strastvenim scenama sa nigerijskim biznismenom koji takođe učestvuje u rijalitiju.

Pokrenut je disciplinski postupak kod Skotland jarda, jer se pojavila u rijalitiju bez dozvole nadređenih- rekao je neimenovani izvor Miroru.

Ovaj izvor je dodao da su se kolege šokirale kada su videle da je vodila ljubav pred kamerama, zato što im je pričala da neće stupiti u odnose pre braka.

(VIDEO) BRITANSKI VELIKI BRAT GORI OD DOMAĆIH RIJALITIJA! Starleta mu dozvolila da joj liže grudi!

Iako je televizijska stanica Africa Magic, na kojoj se emituje Veliki brat, saopštila da je Kafi ušla u rijaliti kako bi radila "društveno korisne stvari", Skotland jard joj je uručio otkaz, preneli su britanski mediji.

Pratite nas na društvenim mrežama