Home Ostalo LUNA POVEĆAVA GRUDI, ANA GUZU! Rijaliti zvezde spremne za remont kod plastičnog...

LUNA POVEĆAVA GRUDI, ANA GUZU! Rijaliti zvezde spremne za remont kod plastičnog hirurga!

22

Luna Đogani i Ana Korać zakazale su remont kod plastičnog hirurga! Rijaliti zvezde su rešile da se oprobaju kao pevačice, pa ne žele da vizuelno odskaču od većine estrade. Tako će pobednica "Zadruge 2" početkom septembra ugraditi silikone u grudi u Beogradu, dok će starleta u isto vreme uvećati guzu u Istanbulu!

Neće balone

Luna je pre nekoliko dana zakazala operaciju u jednoj poznatoj beogradskoj klinici, kod doktora koji je ugradio silikone mnogim pevačicama. Povećanje grudi će je koštati 4.000 evra! – priča naš izvor i dodaje da se ona uveliko sprema za estradu:

Turski hirurg: Ana mi
tražila novi nos i oči

Da je Ana bila redovna mušterija plastičara iz Turske bilo je jasno kad je on nedavno objavio fotku sa starletom i napisao kako je "Ana Korać jedan od najpopularnijih top-modela u Evropi".
– Ona je od mene tražila bebi-nos, da ima "mačkaste oči" i uklanjanje masnih naslaga iz predela obraza – otkrio je nedavno Jazan.

Njena prva pesma "Deveti krug" postala je hit, ali Luna ne želi da krene da nastupa po klubovima pre nego što uveća grudi. Rekla je doktoru da ne bi volela da izgledaju kao baloni, već što prirodnije. Zato će Luna sa skromne dvojke preći na četvorku.

Još jedna pevačica

Naš izvor otkriva da je Ana Korać nudila Luni da zajedno odu kod kod istanbulskog plastičara Seldžuka Jazana, koji brine i o izgledu njene drugarice Soraje Vučelić.

Luna je to odbila, rekla je da je pronašla sjajnog doktora u Srbiji. Ana je, sa druge strane, već zakazala intervenciju u Turskoj. Ona će pravo iz Egipta, gde trenutno odmara sa dečkom Davidom Dragojevićem, otići u Istanbul kod svog omiljenog plastičara da joj poveća guzu. Rekla je Jazanu da želi guzu kao Kim Kardašijan, a on joj je odgovorio da je to rešena stvar. Već su se dogovorili da novu zadnjicu dobije za džabe, ali da za uzvrat reklamira njegovu kliniku u Srbiji – priča dobro upućen izvor i dodaje da će Ana sa novom guzom ponovo pokušati da uspe na estradi:
Ona je prošle godine sa drugaricom iz rijalitija Sanjom Stanković snimila jednu pesmu, koja je prošla nezapaženo. Sada je odlučna da pokori estradu, pa je preko Lune kontaktirala sa muzičarima iz Makedonije, koji su Đoganijevoj napisali pesmu. Uskoro će i ona otići u Skoplje da snimi svoju pesmu!

(VIDEO) HOT PAPARAZZO: MARIJANA POKAZALA ADUTE ZA "ZADRUGU 3"! I dobri su! OBA!

Baka Prase: Luna nosi pušap, nikad neće biti kao Kija!

Instagram/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, isprozivao je Lunin izgled u spotu za pesmu "Deveti krug".
– Meni se činilo da ima veće grudi uživo kad sam je video, izgleda da je to bio pušap. Nikad neće biti kao Kija! Pesma nije ništa vau, kako kaže jedan moj drugar – nit smrdi, nit miriše. Nema emocija, odnosno, pokušava da ih ispolji kroz muziku, ali se vidi da je forsirano – kazao je Baka Prase.

Pratite nas na društvenim mrežama