Home Ostalo ANA I DAVID PRAVE BEBU U EGIPTU! Rijaliti par doneo veliku odluku...

ANA I DAVID PRAVE BEBU U EGIPTU! Rijaliti par doneo veliku odluku na letovanju!

22

Ana Korać (25) i David Dragojević (30) rešili su da naprave bebu na odmoru u Egiptu! Starleta i bivši sportista su posle samo sedam meseci veze toliko sigurni u svoju ljubav da što pre žele da se venčaju i postanu roditelji.
Čim su u nedelju stigli u Hurgadu, na letovanje koje su dobili kao finalisti "Zadruge 2", odmah su krenuli da rade na tome da Ana zatrudni.

Hoće da se skrasi

I Ana i David su sigurni da će zajedno ostariti, svima pričaju da nikad i nikog nisu više voleli. Zato imaju veliku želju da postanu roditelji. Najbližim prijateljima su se poverili da će se potruditi da se Ana iz Egipta vrati kao trudnica! – započinje priču izvor blizak paru.
Kako navodi dalje naš sagovornik, starleta je shvatila da joj je dosta noćnog života i da želi da postane supruga i majka.
Ana definitivno hoće da se skrasi. Nedavno, kad je postala tetka, proradio joj je majčinski instinkt. Otvoreno je pričala sa Davidom da želi dete, a on je to oduševljeno prihvatio. Odmah su se pohvalili porodicama da će se uskoro venčati i poraditi na potomstvu. Davidova majka Biljana i Anina majka Ljilja su presrećne, jedva čekaju unuče – priča naš izvor.

Sve zaljubljeniji

Dragojević i Koraćeva su nam priznali da žele brak i decu.
Voleo bih da se venčamo i da imamo decu. Mnogo dece! Kad bi mi Ana sutra rekla da je trudna, bio bih presrećan. Nas dvoje smo sve zaljubljeniji! Živimo zajedno i svakim danom nam je sve lepše. Ranije sam govorio da nikada ne bih živeo u Beogradu, ali ljubav čini čuda. Zbog nje bih otišao na kraj sveta – kazao je David, a Ana je dodala:
– Jedva čekam da postanem mama, ne bežim od toga. Prelepo mi je sa Davidom, uživamo, drago mi je što ga je cela moja porodica prihvatila, to mi je bilo mnogo bitno.

(FOTO) ANI SEVA GUZA! Koraćeva raspalila maštu muškarcima!

David i Aleksandru vodio u Hurgadu

Informer DN

Izgleda da David Dragojević sve svoje devojke vodi u Hurgadu! On je pre dve godine u ovo egipatsko letovalište odveo i svoju tadašnju devojku Aleksandru Subotić, koju je ostavio u januaru kad se u "Zadruzi 2" zaljubio u Anu Korać.

Pratite nas na društvenim mrežama