Home Ostalo (FOTO) POMIRILI SE KIJA I SLOBA! Na sve načine pokušavaju da sakriju...

(FOTO) POMIRILI SE KIJA I SLOBA! Na sve načine pokušavaju da sakriju da su u vezi!

15

Naime, iako svoju privatnost pokušavaju da sakriju od javnosti, internetom su počeli da se šire dokazi da njihova ljubav i dalje traje, samo skriveno.

Kristina je nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je muškarac grli, ali njegov identitet nije otkriven. Međutim, njihovi pratioci uporedili su i došli do zaključka da momak koji grli Kiju i Sloba imaju iste brojanice.

Pored toga, u oktobru prošle godine njih dvoje su objavili istu hranu i u istom trenutku, pa su svi pomislili da su na zajedničkom ručku.

Takve situacije nizale su se, ali njih dvoje ni u jednom trenutku nisu priznali da među njima postoji nešto.

Podsetimo, Sloba Radanović je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu sa Lunom Đogani, i to pred milionima. Vrlo brzo posle sramote koju joj e učinio, Kija je skupila snagu i ušla u rijaliti kako bi se suočia sa njima. Odnela je pobedu ali izgubila supruga. Po izlasku su se zvanično razveli, i od tada nikada nisu javnosti otkrili da imaju neki blizak kontakt. Ostaje pitanje da li je ovaj par sramota da priznaju javnosti da su se pomirili ili jednostavno ne žele da ih bilo ko ometa.

Pratite nas na društvenim mrežama