Home Ostalo MENE JE SRAMOTA, MILJANA JE MOJ NAJVEĆI PROBLEM! Marija Kulić ne može...

MENE JE SRAMOTA, MILJANA JE MOJ NAJVEĆI PROBLEM! Marija Kulić ne može da dođe sebi zbog ćerke

18

Kulićeva je za naš portal priznala da je otišla u Bosnu kako bi sa njim porazgovarala, a onda je na društvenoj mreži Instagram objavila još jednu fotografiju na kojoj se jasno može videti sreća i radost u njihovim očima zbog neočekivanog susreta.

Mi smo stupili u kontakt sa Marijom, Miljaninom majkom, kako bismo čuli njeno mišljenje o svemu što se trenutno dešava u životu njene ćerke.

Miljana… Kao i inače, nervira me ali šta da radim, moja je, volim je takvu kakva jeste. Volela bih kad bi se promenila. Mene je sramota da kažem gde je. Posle svega, ona je otišla tamo, to je za mene dno. Posle svega što se izdešavalo, njoj mesto nije bilo ni kod njega ni pored njega. To su bile strašne stvari, cela porodica je prošla pakao zbog te njene veze. Ne znam kako očekuje da se sledeći muškarac kojeg bude pronašla ponaša prema njoj, kada je video sve ono, to nikako nije dobro za nju. Ali opet, njeno je, neka radi šta hoće, koliko god se ja trudim, koliko god ja pričam, shvatilo bi dete, a kamoli devojka od 26. Džaba… Ona je svojeglava oduvek bila, radi sve kako hoće, sama udari glavom o zid, pa se opasulji, pa se opet vraća na isto. Toliko me opterećuje, ona mi je najveći problem u životu – rekla je, iskreno, Marija.

Pratite nas na društvenim mrežama