Home Parovi SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆU SVADBU! Srbija čeka da čuje njihovo DA!

SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆU SVADBU! Srbija čeka da čuje njihovo DA!

8

Ovo dvoje zaljubljenih bukvalno su se proslavili učešćem u rijalitiju na Hepi televiziji, koja će njihovu svadbu prenositi uživo u programu, tokom čitavog dana. Na terenu, sa svatovima, koji su došli da proslave, biće ekipa koja će zabeležiti sve bitne momente, a očekuje se da prenose i svetski mediji, koji su ovaj par već okarakterisali kao – čudo sa Balkana! Pre svega, jer Milojojko nije prebogat, nego je u pitanju ljubav dvadesetogodišnje devojke iz sela nadomak Požege.

Na svadbi, kako je ranije rečeno, neće biti Milijanini roditelji, niti Milojkova deca, ali se šiška da će, ipak, pristati, kako bi iznenađenje bilo kompletno.

-Mi se volimo i ovo je naš život – rekla je Milijana. – Renovirali smo kuću, imamo gde da živimo, važno je da se volimo i poštujemo. On je meni oprostio avanturu sa Požgajem, ali i ja sam njemu mnogo stvari oprostila. Žao mi je što nas najmiliji ne podržavaju, ali, nekako se nadam da će se pojaviti.

Sa svatovima biće voditelji Hepi televizije, Jovana Jeremić i Anđela Lakićević, a biće direktnog uključenja i u emisije Prelo, Upoznajte Parove…

Kume su Ilijana Vagić i Jovana Novakov Šmizla, a na veselju biće mnogo poznatih, ali i učesnika rijalitija Parovi.

Pratite nas na društvenim mrežama