Home Ostalo ALEKSANDRI DEČKO PECA ZABRANIO DA UĐE U RIJALITI! Subotićeva zbog biznismena završila...

ALEKSANDRI DEČKO PECA ZABRANIO DA UĐE U RIJALITI! Subotićeva zbog biznismena završila život ispred kamera

10

Aleksandri Subotić je dečko Predrag Peca Raspopović zabranio da uđe u "Zadrugu 3"! Biznismen iz Novog Sada, koji je 20 godina stariji od Aleksandre (23), ne dozvoljava da se ona više razvlači po šou-programima, jer smatra da joj ne priliči.

Planovi za svadbu

Peca je rekao Subotićevoj da joj pored njega novca neće faliti, te da nema razloga da više bude deo nekog rijalitija.
Svi mogu da uđu tamo, ali ona više neće. Ne treba joj to! – kaže za Informer Peca, koji je rijaliti zvezdi u subotu uveče organizovao rođendansku žurku u svojoj kući nadomak Novog Sada.

Njegovu zabranu Aleksandra je prihvatila bez problema.
Divno nam je zajedno. Rekla sam mu da nema više rijalitija, sada se bavim svojim životom i planovima. Obećala sam Peci da će biti tako i to ću i ispuniti – kaže Aleksandra, koja na pitanje da li to znači da su spremni za sledeći korak u vezi odgovara:

Što se tiče svadbe sa Pecom, sve ide polako. Kad se odlučimo za to, svi ćete na vreme dobiti pozivnice. Sa Davidom Dragojevićem sam požurila i saplela se, videli ste kako se to završilo. Ovoga puta nema greške.

Instagram/Aleksandra Subotić

Peca i Aleksandra

Ona je otkrila da će njeni roditelji Karađorđe Subotić i Ljuba Pantović uskoro ući u najgledaniji srpski rijaliti.

Biću uz njih kad budu u "Zadruzi", iako trenutno sa Karađorđem nisam u dobrim odnosima. Ljuta sam na oca jer se pomirio sa Aleksandrom Čabarkapom. Baš me je povredilo što se slizao s njim. Ne razumem zašto je to uradio – priča Sandra.

Žurka za pamćenje

Rijaliti zvezdi je izabranik preksinoć priredio žurku na koju je pozvao sve njene drugarice. Tako su se na zabavi našle bivše učesnice "Zadruge" Sanja Stanković, Maja Marinković i Marijana Zolić. Među prisutnima je bila i Ljuba Pantović, kao i Raspopovićev prijatelj, muzičar Đorđe David.

(FOTO) SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Sauna, teretana, đakuzi, golf teren…. KADA VIDITE GDE JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NEĆE VAM BITI DOBRO!

Uselila se kod Pece

Instagram/Aleksandra Subotić

Aleksandrin dečko Peca pohvalio se svojom raskošnom vilom u blizini Novog Sada. Kuća je na nekoliko nivoa i ima spa-centar sa đakuzijem i saunom, veliki bilijarski sto, kao i terene za odbojku, tenis i košarku.

Pratite nas na društvenim mrežama